Bo en Eline in NYC & Florida

Las Vegas (Dag 3)

Vandaag weer heerlijk uitgeslapen op het heerlijke bed.

Ontbeten en naar het zwembad vertrokken. Hier in de zon gaan liggen en gaan zwemmen. Wat heerlijk ontspannen was. Hier tot een uur of 5 gelegen. Erna besloten om naar een shopping centre op de strip te gaan (ja Jolanda, die van het Ipod deuntje, ze hebben een nieuwe, die ook erg blijft hangen bij Eline). Hier kwam Bo de Adidas schoenen tegen waar hij al heel lang naar op zoek was, maar die hij nergens kon vinden. Deze gepast en gelijk maar gekocht, aangezien hij die nergens anders meer gaat vinden. Nog wat verder de winkels doorgestruind en toen kregen we honger. Gelukkig zat er een foodcourt in dit shopping centre. Hier een salade gehaald bij Wendy's, wat een erg lekkere afwisseling was van al het standaard Amerikaanse eten. We waren hier precies op tijd naartoe gegaan, want het was ineens alweer 9u en alles ging dicht.

Dus doorgereden naar de Fremont Experience, een straat in downtown Vegas (naast de strip ook een touristische attractie).

Het was nog steeds erg warm buiten (rond de 30 graden) en dat rond 10u.

Hier nog rondgelopen, hier was het nog erg druk, veel mensen die er rondhingen en het er erg gezellig leken te vinden. Er was een dak over deze straat waar een soort show op was van Queen. Was wel gaaf om te zien.

Nog ergens in een souvenirwinkeltje een Las Vegas kaartspel gekocht voor 98 cent. En betaald in centen, aangezien we er al zoveel terug hadden gekregen deze eerste dagen. Toen langzaam weer terug gelopen naar de auto en teruggereden naar ons hotel. Rond half 2 weer terug op de kamer en weer lekker gaan slapen.

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!